Peacock

De nieuwste trend in de tuinwereld zijn de mini tuintjes van Mason Mini Gardens. Sonja Pouw, oprichtster en eigenaresse, heeft haar jarenlange ervaring van het zoeken en vinden van de nieuwste tuintrends bij Peacock Garden Supports omgezet in een nieuw project.

Peacock

Waar ze bij Peacock Garden Supports al haar passie voor tuinieren kwijt kon heeft ze met Mason Mini Gardens een manier gevonden om ook in de herfst en winter aan de slag te gaan met haar nieuwste passie, minituinieren. Op haar website staan tal van voorbeelden van mini tuintjes en ook handige tips en tricks om een mini tuintje te beginnen en onderhouden ontbreken niet.

Sonja Pouw - Peacock

Haar jarenlange ervaring bij Peacock Garden Supports vind je terug op de website van Mason Mini Gardens waar je snel en overzichtelijk alle informatie kunt vinden om je eigen mini tuintje te beginnen. Daarnaast heeft ze een webshop waarin je allerlei schattige mini tuinaccessoires kunt aanschaffen.

Om op de hoogte te blijven kun je haar blog raadplegen en ook het volgen van een workshop behoort tot de mogelijkheden. Stap in de wereld van Mason Mini Gardens en haal het buitenleven naar binnen!